Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 784
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 784
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Żółtka utrzeć z cukrem, dodać ser,budynie,masło. Zmiksować na gładką masę. Białka ubić z odrobinką soli na sztywną pianę . Stopniowo dodawać do masy serowej i delikatnie mieszać z łyżka
Wylać do formy . Piec w temp.170 stopni przez 60 min do zarumienienia . Białka dodawać do masy serowej ,a nie na odwrót wtedy uzyskamy puszyste ciasto .
SMACZNEGO!!!!! . Przepraszam za jakoś zdjęć