Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 178
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2169
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 513
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 178
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2169
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 513
Składniki
spod sernika: 2 jajka utrzeć z 0/5kostki margaryny, oraz pół szkl.cukru. Dodać make, proszek do pieczenia(jeżeli chcemy uzyskać ciemny spod wtedy możemy dodać 2lyzki kakao). Blachę wysmarować tłuszczem i obsypać bułka tarta aby się nie przyklejało ciasto. Wyłożyć spod sernika na blachę.
Ser: Utrzeć - 4zoltka z reszta cukru, cukrem waniliowym oraz margaryna do uzyskania jasnej kremowej masy. Następnie dodać ser i kontynuować ucieranie. Ubić na sztywna piane białka i delikatnie łyżka wymieszać z serem. Rodzynki oprószyć w mace i dodać do sera delikatnie wymieszać i wylać do tortownicy.
piekarnik nagrzać do 180stopni na 15min. Po czym włożyć sernik i piec godzinę.