Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1739
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15184
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4253
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8948
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1739
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15184
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4253
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8948
Składniki
margaryna,mąka,żółtka proszek i cukier puder z tego robimy ciasto i dzielimy na 2 części jedną połówkę dajemy na blaszke na to NASZ SER: śmientanę mieszamy z kokosem proszkiem ,budyńiem i cukrem następnie ubijamy białka i delikatnie mieszamy ze śmientaną i wylewamy na ciasto a na to druga połówka ciasta pieczemy ok, godz,w tem,180*st po upieczeniu posypujemy cukrem pudrem lub polewa to już wg,uznania SMACZNEGO!!!!!