Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 225
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 367
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 225
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 367
Składniki
margaryna,mąka,żółtka proszek i cukier puder z tego robimy ciasto i dzielimy na 2 części jedną połówkę dajemy na blaszke na to NASZ SER: śmientanę mieszamy z kokosem proszkiem ,budyńiem i cukrem następnie ubijamy białka i delikatnie mieszamy ze śmientaną i wylewamy na ciasto a na to druga połówka ciasta pieczemy ok, godz,w tem,180*st po upieczeniu posypujemy cukrem pudrem lub polewa to już wg,uznania SMACZNEGO!!!!!