Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sernik migdałowy z tropikalną nutą"
Dzisiejsze krokiety przygotowałam na imprezę urodzinową do barszczyku czerwon...
Odsłon: 75
Dzisiaj przepis na pyszne naleśniki na krokiety. Ciasto bardzo łatwe w przygo...
Odsłon: 265
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 130
Dzisiejsze krokiety przygotowałam na imprezę urodzinową do barszczyku czerwon...
Odsłon: 75
Dzisiaj przepis na pyszne naleśniki na krokiety. Ciasto bardzo łatwe w przygo...
Odsłon: 265
Święta świętami, ale przed świętami też trzeba coś zjeść i to najlepiej smacz...
Odsłon: 130
Składniki
Przepis przysłała Renata Kawa z Krakowa
Masło stop, ostudź. Biszkopty rozdrobnij, dodaj czekoladę, esencję, cukier i masło. Połącz. Wyłóż tortownicę. Piecz 10 min w 150°C.
Masa: czekoladę stop, ostudź. Twaróg zmiksuj, dodając cukier, jajka i czekoladę. Dodaj resztę składników (na koniec mąkę). Masę rozsmaruj na cieście, piecz godzinę i 10 min w 160-170°C.
Wierzch: czekolady stop, połącz z kremów ką. Polej sernik. Ozdób osączonymi owocami i płatkami migdałowymi.Źródło: Chwila dla Ciebie
Przepisy Desery
Desery
Szybkie ciasto z jabłkami i budyniem
Desery
Mazurek w wersji ptasie mleczko z wiosennym pejzażem
Desery
Najlepsze ptysie z kremem ajerkoniakowym
Desery
Torcik wielkanocny z niespodzianką w środku
Szybkie ciasto z jabłkami i budyniem
Ciasto bez miksera z jabłkami i budyniem zapraszam po przepis
Odsłon: 253
Mazurek w wersji ptasie mleczko z wiosennym pejzażem
"Dalej szły słodkie mazurki, jak kwadratowe kobierczyki, przybrane w lukier,...
Odsłon: 160