Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik, który rozpływa się w ustach...Przepis dostałam od koleżanki mojej mamy, którą z tego miejsca pragnę serdecznie pozdrowić:)
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6483
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114978
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6483
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114978
Składniki
Z 8 białek ubij pianę. Dodaj cukier. Ubij ponownie.
Osobno w misce wymieszaj 2-krotnie zmielony ser, śmietanę, żółtka, olejek i budynie.
Do masy dodaj pianę z białek. Wymieszaj wszystko. Masę wylej na biszkopty.
Sernik pieczemy ok. 1 godziny w temp 180 stopni.