Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2690
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3038
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2690
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3038
Składniki
W 100 ml ciepłej zalewy z brzoskwiń rozpuścić żelatynę. Serek zmiksować z żelatyną, kremówką ubitą z cukrem waniliowym, sokiem i skórką z cytryny.Galaretkę przygotować według przepisu.
Na dno tortownicy położyć spód biszkoptowy. Nałożyć na niego masę serową wymieszaną z pokrojonymi truskawkami i brzoskwiniami. Odstawić do stężenia. zalać tężejącymi galaretkami i schłodzić.