Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35750
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1223
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1764
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6058
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35750
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1223
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1764
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6058
        
        Składniki
W 100 ml ciepłej zalewy z brzoskwiń rozpuścić żelatynę. Serek zmiksować z żelatyną, kremówką ubitą z cukrem waniliowym, sokiem i skórką z cytryny.Galaretkę przygotować według przepisu.
Na dno tortownicy położyć spód biszkoptowy. Nałożyć na niego masę serową wymieszaną z pokrojonymi truskawkami i brzoskwiniami. Odstawić do stężenia. zalać tężejącymi galaretkami i schłodzić.