Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste,niecodzienne,pyszne:) Nigdy nie zostaje na dłużej :)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7544
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2550
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7544
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2550
Składniki
Najpierw przygotowujemy owsiano-czekoladowy spód.Rozpuszczamy w garnku masło,cukier i kakao,powastały krem czekoladowy mieszamy z płątkami owsianymi i wałkujemy na cieńki placek,wykładamy tortownicę.
Następnie mieszamy musli z miodem,jeżeli posiadamy miód skrystalizowany,podgrzewamy go.Powstałą masę wykładamy na ostudzoną warstwę czekoladowo-owsianą
Galaretkę przygotowujemy według zaleceń producenta,aczkolwiek dodajemy mniej wody o jakąś 1/Ostudzoną w ilośći 3/4 mieszamy z serem.Wykładamy tortownicę.W masę wciskamy herbatniki.Odkłądamy na conajmniej godzinę do lodówki.
Po zastygnięćiu sernika,wylewamy resztę galaretki na wierzch.Pozostawiamy do zastygnięcia.