Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Sernik na zimno przygotowany wg przepisu na opakowaniu, dodaję do środka świeże borówki. Po zastygnięciu układam na wierzchu i boku owoce (borówki i truskawki) i oblewam całość tężejącą przezroczystą galaretką
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2661
Składniki
Sernik przyrządzam wg przepisu na opakowaniu, po ubiciu dodaję świeże borówki i mieszam, wykładam do silikonowej tortownicy i wkładam do lodówki do całkowitego ściągnięcia się masy. Na wierzchu układam owoce - borówki i truskawki, po bokach również , całość zalewam tężejąca galaretką. Najlepiej to zrobić w dodatkowej formie większej od sernika, żeby galaretka nie wyciekła.