Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Sernik na zimno przygotowany wg przepisu na opakowaniu, dodaję do środka świeże borówki. Po zastygnięciu układam na wierzchu i boku owoce (borówki i truskawki) i oblewam całość tężejącą przezroczystą galaretką
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5276
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11705
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5053
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1301
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5276
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11705
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5053
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1301
Składniki
Sernik przyrządzam wg przepisu na opakowaniu, po ubiciu dodaję świeże borówki i mieszam, wykładam do silikonowej tortownicy i wkładam do lodówki do całkowitego ściągnięcia się masy. Na wierzchu układam owoce - borówki i truskawki, po bokach również , całość zalewam tężejąca galaretką. Najlepiej to zrobić w dodatkowej formie większej od sernika, żeby galaretka nie wyciekła.