Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 995
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 867
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12652
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 995
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 867
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12652
Składniki
Ser zmielić. Żółtka utrzeć z cukrem i dodać do nich ser, 2 łyżki mąki ziemniaczanej. Następnie ubić na pianę białka i sparzyć bakalie. Następnie do masy dodać ubitą pianę i bardzo delikatnie wymieszać, dodać bakalie obtoczone w mące. Ciasto wylać na posmarowaną masłem i wysypaną bułką tartą blachę. Piec 60 minut w średnio nagrzanym piekarniku.