Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1962
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2640
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1962
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2640
Składniki
Ciasto: Zagnieść , wyłożyć na blaszkę. Masa: Wymieszać wszystkie składniki mikserem na jednolitą masę, wylać na ciasto. Piec w temp. 200stopni C 45 min. Z trzech białek i 1/2 szkl. cukru ubić pianę, wylać na upieczone ciasto i piec jeszcze 15min.