Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkosc przygotowania rozkosz dla brzuszka
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 809
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5420
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8647
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17665
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 809
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5420
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8647
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17665
Składniki
wszystkie skladniki oprocz budynie zagniesc do lodowki na ok o.5 godziny
czesc ciasta rozkruszyc na blache lekko ugniesc zeby pokryc cala blaszke posypac tarta bulka na to jablka starte na tarce nastepnie ugotowany budyn-kilka kopczykow przykryc -tez pokruszyc reszte ciasta
piec ok 35-40 minut w temp.180