Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkosc przygotowania rozkosz dla brzuszka
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2236
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 136
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 187
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 188
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2236
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 136
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 187
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 188
Składniki
wszystkie skladniki oprocz budynie zagniesc do lodowki na ok o.5 godziny
czesc ciasta rozkruszyc na blache lekko ugniesc zeby pokryc cala blaszke posypac tarta bulka na to jablka starte na tarce nastepnie ugotowany budyn-kilka kopczykow przykryc -tez pokruszyc reszte ciasta
piec ok 35-40 minut w temp.180