Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31044
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3690
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5851
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31044
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3690
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5851
Składniki
żółtka ucieramy z cukrem na kogel-mogel, dodajemy serek mascarpone i wolno jednym tempem ucieramy na sztywna masę. Kawę łączymy z wódka. Biszkopty maczamy w kawie z wódką i układamy w naczyniu równą warstwę na to kładziemy warstwę utartego serka, na to znów namoczone biszkopty i pozostałą cześć kremu. wierzch posypujemy kakaem dla ozdoby. Można podawać z owocami bądź samo. W każdej wersji jest pyszne. Warstw będzie w zależności od naczynia. Ja mam takie ze wychodzą 2 warstwy biszkoptów i 2 kremu. Życzę milej zabawy z układaniem i smacznego:))