Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciut odmienna wersja popularnego i pysznego deserku.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Biszkopty moczymy przez ułamek sekundy w kawie i układamy na dnie i po bokach w 2 miseczkach
Serek mieszamy z cukrem waniliowym i kładziemy po jednej warstwie na biszkopty
Układamy kolejna warstwę kawowych biszkoptów, następnie polewamy je delikatnie syropem
Kładziemy kolejną warstwę serka, wygładzając jego powierzchnię
Posypujemy wierzch kakao
Odstawiamy na trochę, by wszystko się "przegryzło" - u mnie była to godzinka.