Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7500
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2456
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7500
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2456
Składniki
zrobić galaretki według przepisu na opakowaniu i zaczekać do całkowitego stężenia. jedna galaretkę wylać na spód tortownicy i także zostawić do stężenia wymieszać z wrzątkiem 3-4 łyżeczki żelatyny do całkowitego rozpuszczenia i następnie ostudzić. wymieszać śmietanę lub śmietankę z cukrem (ilość zależnie od upodobania). wodę z żelatyna wymieszać ze śmietana .
do tortownicy wlać śmietanę z żelatyna i wsypać kosteczki galaretki odstawić do stęchnięcia i na górę zalać lekko wystudzona galaretkę i gotowe