Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1183
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4837
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1491
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1183
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4837
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1491
Składniki
Upiec biszkopt, przekroić na trzy części.
Śmietanę ubić, dodać puder i zelatynę.
Nasączyć pierwszy biszkopt sokiem z brzoswiń, posmarować dżemem i połową śmietany, przykryć drugim biszkoptem, nasączyć, nałożyć reszte śmietany i pokrojone brzoskwinie. Przykryć ostatnim biszkoptem, nasączyć i posmarować kremem budyniowym wierzch i boki tortu. Wierzch posypac zielonym kokosem a boki białym kokosem. Ja robiłam boisko sportowe więc pomalowałam linie i zrobiłam piłkę i bramki. Dziś konsnumowaliśmy i dzieciom o dziwo smakowało.