Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1267
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1374
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1267
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1374
Składniki
Upiec biszkopt, przekroić na trzy części.
Śmietanę ubić, dodać puder i zelatynę.
Nasączyć pierwszy biszkopt sokiem z brzoswiń, posmarować dżemem i połową śmietany, przykryć drugim biszkoptem, nasączyć, nałożyć reszte śmietany i pokrojone brzoskwinie. Przykryć ostatnim biszkoptem, nasączyć i posmarować kremem budyniowym wierzch i boki tortu. Wierzch posypac zielonym kokosem a boki białym kokosem. Ja robiłam boisko sportowe więc pomalowałam linie i zrobiłam piłkę i bramki. Dziś konsnumowaliśmy i dzieciom o dziwo smakowało.