Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8071
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 381
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8071
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 381
Składniki
Przygotować ciasto biszkoptowe i upiec. Po przestudzeniu przekroić na dwie części.
Krem: Jajka Ubić z cukrem na parze. Masło i margarynę utrzeć na puszystą masę. Połączyć z przestudzonymi ubitymi jajkami. Ciągle ucierając , stopniowo dodawać truskawki ( rozgniecione widelcem).
Przełożyć biszkopty. Udekorować.