Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 165
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1259
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 232
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 165
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1259
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 232
Składniki
-truskawki myjemy, obieramy z szypulek, kroimy na cwiartki -smietane ubijamy w trakcie dodajemy wino i otarta skorke z cytryny (mozna poslodzic) i ubijamy dalej smietna nie moze byc zbyt sztywna dobrze jak jest lekko lejaca -truskawki wkladamy do kieliszka lub innego naczynia i przykrywamy bita smietana -ozdobic kilkoma kawalkami truskawek -gotowy deser trzymac w lodowce SMACZNEGO