Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3049
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 268
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3049
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 268
Składniki
-truskawki myjemy, obieramy z szypulek, kroimy na cwiartki -smietane ubijamy w trakcie dodajemy wino i otarta skorke z cytryny (mozna poslodzic) i ubijamy dalej smietna nie moze byc zbyt sztywna dobrze jak jest lekko lejaca -truskawki wkladamy do kieliszka lub innego naczynia i przykrywamy bita smietana -ozdobic kilkoma kawalkami truskawek -gotowy deser trzymac w lodowce SMACZNEGO