Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ,zwykle ciasto do kawki i herbatki .
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7851
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 285
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3073
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7851
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 285
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3073
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Składniki
Mleko lekko podgrzac z maslem i drozdzami do rozpuszczenia masla.
Na wymieszana z cukrem make wlac mleko,dodac jaja i mieszac az odejdzie od lopatki (lyzki) Odstawic na pol godziny w cieple miejsce. Ciasto rozwalkowac, zwinac w rolade,rolade przeciac wzdluz na pol i skrecic.
Piec w nagrzanym piekarniku do temp.175 st.C. okolo 30-40 minut.. Po wystygnieciu polac lukrem (sok z cytryny z cukrem pudrem)lub posypac cukrem pudrem . Smacznego