Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 941
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4568
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1203
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 534
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 941
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4568
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1203
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 534
Składniki
Zmiksować sucharki, wysypać je do żaroodpornego naczynia lub tortownicy o średnicy 22-25cm,zasypać je cukrem (2 łyżki) i zalać je roztopionym masłem (mozna wymieszać) wstawić do ciepłego iekarnika i piec 7` w termoobiegu 10` bez
Śmietanę ubić,w innym naczyniu zmiksować twaróg z cukrem pudrem i szczypta soli. Wszystko razem wymieszać. Wylać masę na sucharki ( ostudzone) i wstawić do lodówki ( mozna dodać żelatyny ale nie jest to konieczne)
Galaretkę zrobić z malinami, dodaj cukier, jak ostygnie zalej masę z lodówki i ponownie zostaw na kilka godzin w lodówce
Podawaj z Bitą śmietaną