Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 541
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 770
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 541
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 770
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
jaja ubijamy z cukrem,az masa podwoi objetosc.Dodac oba rodzaje maki i proszek.Wymieszac.Nadal mieszajac dodawac stopniowo Kasie i cukier wnailiowy.2/3 ciasta wlac do formy wysmarowanej tluszczem,a reszte wymieszac z kakao.Ciemne cisto wlac na jasne.Piec w tem 170 st.Ostudzone ciasto posypac pudrem.