Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu bułeczki z ciasta francuskiego z budyniem.
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 549
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 647
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5473
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4787
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 997
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8508
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 549
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 647
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5473
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4787
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 997
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8508
Składniki
Budyń przygotowujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu lecz dodając 450 ml mleka. Ciasto francuskie dzielimy na 8 równych części. Nacinamy na połowie prostokątów około 4 paski.
Na nieponacinaną połowę prostokąta nakładamy budyń. Składamy w pół i dociskamy widelcem. Układamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Pieczemy 15-20 minut w temp. 220 stopni.
Gdy bułeczki się upieką i lekko przestygną posypujemy cukrem pudrem. Smacznego !!!