Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Bułki z pieczonym dorszem i cukinią"
Przepis dnia
Delikatna i aromatyczna rybka pieczona bez panierki ... dietetyczne delicje...
Odsłon: 42163
szybkie i proste danie, zdrowe i pożywne, samo się robi, niskokaloryczne, ide...
Odsłon: 8770
Pyszny dorsz, mało wymagający - idealne danie obiadowe.
Odsłon: 196
Prosty do zrobienia i niezwykle smaczny pasztet wielkanocny , wyśmienity na ś...
Odsłon: 1169
Kruche ciasto podpieczone, delikatną masą wyłożone, całość jeszcze raz zapiek...
Odsłon: 292
Prosty do zrobienia i niezwykle smaczny pasztet wielkanocny , wyśmienity na ś...
Odsłon: 1169
Kruche ciasto podpieczone, delikatną masą wyłożone, całość jeszcze raz zapiek...
Odsłon: 292
Składniki
Rybę opłucz i osusz. Skrop sokiem z cytryny, posyp solą i pieprzem. Filety ułóż w naczyniu żaroodpornym i piecz 20 min w piekarniku rozgrzanym do 180 st. 3 min przed końcem pieczenia posyp rybę ziarenkami sezamu.
Koperek oraz sałatę opłucz, osusz. Koperek bardzo drobno posiekaj, sałatę porwij na mniejsze kawałki. Kremowy twarożek wymieszaj ze śmietaną i chrzanem. Przypraw solą oraz pieprzem. Cukinię umyj, wytrzyj. Odetnij końce, a resztę pokrój w niezbyt grube plasterki.
Na patelni rozgrzej trochę oliwy, usmaż na niej plasterki cukinii, oprósz je solą i pieprzem. Bułki przetnij na połówki, opiecz je w tosterze. Upieczoną rybę pokrój na kawałki. Ciepłe bułki posmaruj twarożkiem, przełóż sałatą, cukinią oraz rybą. Każdą warstwę oraz wierzchy bułek posyp koperkiem.Źródło: Tina
Przepisy Pieczywo
Pieczywo
Chałka wegańska
Pieczywo
Chleb drożdżowy na coli
Pieczywo
Babeczki pełnoziarniste z białą kiełbasą z nutą chrzanową
Pieczywo
Biała kiełbasa w chlebie
Chałka wegańska
Przepis na moje chałki weganom w szczególności dedykuję, ale każdego ich smak...
Odsłon: 30
Chleb drożdżowy na coli
Mam dla was kolejny wymyślony prze ze mnie przepis na chleb z dodatkiem coli...
Odsłon: 27