Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Aromatyczna zupa rybna"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1785
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1547
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1521
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1910
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1785
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1547
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1521
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1910
Składniki
Około 50 dag ryby zalej wodą, dodaj jedną cebulę i liście laurowe. Gotuj pod przykryciem przez około godzinę, przecedź.
Na oleju podsmaż posiekaną cebulę, papryki i obrane ze skórki, pokrojone pomidory. Duś do miękkości, a następnie zmiksuj.
Połącz z bulionem rybnym, dopraw solą i papryką. Do zupy włóż pozostałe kawałki ryb i gotuj 10 minut na małym ogniu.Źródło: Kurier TV