Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 948
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 791
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12517
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 948
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 791
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12517
Składniki
Buraki pokroić w plastry ugotować. W drugim garnku zagotować wodę dodać kostkę rosołową . Następnie wlać do niego wywar z buraków. Pogotować chwilę. Śmietanę połączyć z mąką, z wywarem z buraków zahartować przyprawić majerankiem zagotować. Doprowadzić do wrzenia. Wlać koncentrat z buraków. SMACZNEGO:)