Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
barszcz czerwony zabielany
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 51
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1854
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 331
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 426
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 608
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 51
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1854
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 331
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 426
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 608
Składniki
Buraki pokroić w plastry ugotować. W drugim garnku zagotować wodę dodać kostkę rosołową . Następnie wlać do niego wywar z buraków. Pogotować chwilę. Śmietanę połączyć z mąką, z wywarem z buraków zahartować przyprawić majerankiem zagotować. Doprowadzić do wrzenia. Wlać koncentrat z buraków. SMACZNEGO:)