Do góry

Zupy Przepis na:

barszcz

barszcz

Autor:

Przepisów i artykułów: 12 Ocena: 223

Dodano:

Odsłon: 4826

barszcz czerwony zabielany

Składniki

> 6 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Buraki pokroić w plastry ugotować.
    W drugim garnku zagotować wodę dodać kostkę rosołową .
    Następnie wlać do niego wywar z buraków.
    Pogotować chwilę.
    Śmietanę połączyć z mąką, z wywarem z buraków zahartować przyprawić majerankiem zagotować.
    Doprowadzić do wrzenia.
    Wlać koncentrat z buraków.

    SMACZNEGO:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń