Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3030
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 183
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 917
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 628
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3030
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 183
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 917
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 628
Składniki
Buraki pokroić w plastry ugotować. W drugim garnku zagotować wodę dodać kostkę rosołową . Następnie wlać do niego wywar z buraków. Pogotować chwilę. Śmietanę połączyć z mąką, z wywarem z buraków zahartować przyprawić majerankiem zagotować. Doprowadzić do wrzenia. Wlać koncentrat z buraków. SMACZNEGO:)