Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 937
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4568
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1201
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 534
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 937
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4568
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1201
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 534
Składniki
Myjemy i gotujemy białą kiełbasę, gdy się już ugotuje wyjmujemy ja z wody, czekamy aż się ostudzi i kroimy ją na 4 części potem na plasterki.
Wylewamy wcześniejszą wodę po kiełbasie nalewamy nowej, wrzucamy do garnka pokrojoną kiełbasę, liść laurowy, gałkę muszkatołwą.
Gotujemy jajka na twardo. doprawiamy ,,zupę'''''''' pieprzem, kostką drobiową można także wegetą.
Gdy zacznie się gotować dodajemy barszcz i żurek wcześniej rozrobiony z wodą, śmietanę i 2-3 łyżki chrzanu wedle smaku. Dosypujemy również majeranku czekamy aż się ponownie zagotuje i wlewamy na talerze :) po czym kroimy jajeczko :)
Smacznego