Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1287
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 782
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1412
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1287
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 782
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1412
Składniki
Buraki scieram na tarce , zalewam 1,5 litra wody,dodaje kostki rosolowe i gotuje 5 min.Dodaje blyskawiczny barszcz w torebce i 2 lyzki smietany.Gotuje 5 min.Doprawiam suszonym majerankiem roztartym z sabkiem czosnku Gotowe..Barszcz podaje z gotowymi pierozkami z miesem albo z kapusta i grzybami.