Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3494
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 793
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 224
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34174
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 537
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3494
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 793
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 224
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34174
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 537
Składniki
Buraki scieram na tarce , zalewam 1,5 litra wody,dodaje kostki rosolowe i gotuje 5 min.Dodaje blyskawiczny barszcz w torebce i 2 lyzki smietany.Gotuje 5 min.Doprawiam suszonym majerankiem roztartym z sabkiem czosnku Gotowe..Barszcz podaje z gotowymi pierozkami z miesem albo z kapusta i grzybami.