Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5549
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1031
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12052
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5138
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1467
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5549
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1031
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12052
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5138
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1467
Składniki
Buraki scieram na tarce , zalewam 1,5 litra wody,dodaje kostki rosolowe i gotuje 5 min.Dodaje blyskawiczny barszcz w torebce i 2 lyzki smietany.Gotuje 5 min.Doprawiam suszonym majerankiem roztartym z sabkiem czosnku Gotowe..Barszcz podaje z gotowymi pierozkami z miesem albo z kapusta i grzybami.