Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 223
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 800
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 934
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 139
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2830
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 223
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 800
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 934
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 139
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2830
Składniki
Buraki scieram na tarce , zalewam 1,5 litra wody,dodaje kostki rosolowe i gotuje 5 min.Dodaje blyskawiczny barszcz w torebce i 2 lyzki smietany.Gotuje 5 min.Doprawiam suszonym majerankiem roztartym z sabkiem czosnku Gotowe..Barszcz podaje z gotowymi pierozkami z miesem albo z kapusta i grzybami.