Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12286
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1522
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 122
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12286
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1522
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 122
Składniki
Buraki obrać, pokroić w plasterki, zalać wodą. Zagotować. Po zagotowaniu wrzucić czosnek obrany i pokrojony w mniejsze kawałki, przyprawić kucharkiem, wlać sok z cytryny. Gotować 30-40 minut. Następnie jak ktoś chce, zagęścić mąką ze śmietaną.