Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały barszczyk,moja mama gotuje zawsze na wigilię.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34146
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1350
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113594
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34146
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1350
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113594
Składniki
Do zagotowanej wody dodajemy ocet,pokrojoną w krążki cebulę,majeranek,listek laurowy i sól. Surowe buraczki obieramy ,kroimy w plasterki,wrzucamy do wody.Gotujemy ok.25min. Doprawiamy cukrem (w zależności jak kto lubi-można zwiększyć ilość cukru i octu)
Najlepiej smakuje z kluskami ziemniaczanymi lub uszkami.