Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały barszczyk,moja mama gotuje zawsze na wigilię.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 580
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11165
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3936
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1360
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 580
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11165
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3936
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1360
Składniki
Do zagotowanej wody dodajemy ocet,pokrojoną w krążki cebulę,majeranek,listek laurowy i sól. Surowe buraczki obieramy ,kroimy w plasterki,wrzucamy do wody.Gotujemy ok.25min. Doprawiamy cukrem (w zależności jak kto lubi-można zwiększyć ilość cukru i octu)
Najlepiej smakuje z kluskami ziemniaczanymi lub uszkami.