Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W Wielkanoc nie może zabraknąć tej zupki :)
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8644
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7224
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4935
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327869
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8644
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7224
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4935
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327869
Składniki
Mięso gotujemy na małym ogniu przez godzinę w 3 litrach wody po tym czasie wyjmujemy i kroimy, następnie wkładamy z powrotem do garnka. Kiełbasę pokroimy w plastry i wkładamy do wywaru. Wlać żur, zagotować całość. Gotujemy przez 5 minut. Następnie dodajemy chrzan i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Ugotowane na twardo jajka obieramy i kroimy według uznania, wykładamy na talerze i zalewamy zupą.