Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W Wielkanoc nie może zabraknąć tej zupki :)
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 6
Maje wnuki je uwielbiają, mogą też zagościć na stole świątecznym.
Odsłon: 18
Przygotowywanie pierogów może być czasochłonne, ale z tym prostym farszem pój...
Odsłon: 1981
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 27
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 6
Maje wnuki je uwielbiają, mogą też zagościć na stole świątecznym.
Odsłon: 18
Przygotowywanie pierogów może być czasochłonne, ale z tym prostym farszem pój...
Odsłon: 1981
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 27
Składniki
Mięso gotujemy na małym ogniu przez godzinę w 3 litrach wody po tym czasie wyjmujemy i kroimy, następnie wkładamy z powrotem do garnka. Kiełbasę pokroimy w plastry i wkładamy do wywaru. Wlać żur, zagotować całość. Gotujemy przez 5 minut. Następnie dodajemy chrzan i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Ugotowane na twardo jajka obieramy i kroimy według uznania, wykładamy na talerze i zalewamy zupą.