Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2715
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1241
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 702
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 52
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2715
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1241
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 702
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 52
Składniki
umyc botwinke,pokroic drobno buraczki.wrzucić do garnka zalac 2,5 l wody.przyprawic solą i pieprzem.dodać bulionetki.kiedy buraczki z botwinka zagotuja sie dodać sok z cytryny.ostudzic ugotowana botwinke. w tym czasie przygotowywujemy warzywka :)
kroimy w drobne paski ogórka,rzodkiew,szczypiorek.drobno siekamy koperek.wrzucamy wszystkie składniki do garnka z botwinka.starannie mieszamy.dodajemy śmietane oraz jogurty.dioprawiamy do smaku pieprzem i solą. smacznego :))