Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobry, syty i zdrowy chłodnik.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1716
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15098
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3175
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8895
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1716
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15098
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3175
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8895
Składniki
Do garnka wlać łyżkę oleju i dodać ser feta. Rozrobić trochę, stopniowo dolewać wystudzony bulion z kostki- ja daję bulion drobiowy z pietruszką i lubczykiem. Mieszać aż rozpuści się ser feta.Dodać czosnek przeciśnięty przez wyciskacz. Zamieszać.
Przepis kiedyś znalazłam w internecie. Polecam. Bardzo dobry chłodnik.