Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7032
Polecam.
Odsłon: 151
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5385
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2628
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7032
Polecam.
Odsłon: 151
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5385
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2628
Składniki
Fasole moczymy,gotujemy
cebulke podsmazamy,zdejmujemy z tłuszczu ,robimy na nim zasmażke z ok.2 łyżek mąki
kroimy kiełbase w kostke,dodajemy do fasoli z cebulką i fixem,dodajemy zasmażke i łyzke przecieru gotujemy aż sie dobrze smaki przejdą doprawiamy majerankiem ew. solą i pieprzem