Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 57
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 63
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 57
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 63
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 301
Składniki
Fasole moczymy,gotujemy
cebulke podsmazamy,zdejmujemy z tłuszczu ,robimy na nim zasmażke z ok.2 łyżek mąki
kroimy kiełbase w kostke,dodajemy do fasoli z cebulką i fixem,dodajemy zasmażke i łyzke przecieru gotujemy aż sie dobrze smaki przejdą doprawiamy majerankiem ew. solą i pieprzem