Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest dość kaloryczna ale przepyszna
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2721
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1248
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 716
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 67
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2721
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1248
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 716
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 67
Składniki
Fasolkę dokładnie wypłukać i namoczyć na 10 godzin
Ugotować w tej samej wodzie do miękkości, pod koniec gotowania posolić
Boczek pokroić w drobną kostkę i podsmażyć następnie dodać posiekaną cebulę dalej smażąc
Kiełbasę pokroić w kostkę i osobno podsmażyć na patelni
Do ugotowanej fasolki włożyć boczek z cebulą, kiełbasę, koncentrat pomidorowy, roztarty majeranek i do smaku sól.
Wszystko razem podgotować mieszając