Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest dość kaloryczna ale przepyszna
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1247
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 579
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1348
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1247
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 579
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1348
Składniki
Fasolkę dokładnie wypłukać i namoczyć na 10 godzin
Ugotować w tej samej wodzie do miękkości, pod koniec gotowania posolić
Boczek pokroić w drobną kostkę i podsmażyć następnie dodać posiekaną cebulę dalej smażąc
Kiełbasę pokroić w kostkę i osobno podsmażyć na patelni
Do ugotowanej fasolki włożyć boczek z cebulą, kiełbasę, koncentrat pomidorowy, roztarty majeranek i do smaku sól.
Wszystko razem podgotować mieszając