Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
fasole namoczyc na noc. nastepnego dnia w dosyc duzym garnku gotowac kosc wedzona az bedzie mieka dodac do wywaru ziele angielskie lisc laurowy pieprz sol pieprz ziolowy ziarenko smaku oczywiscie wedlug uznania doprawiamy. nastepnie wsypujemy fasole . Miedzy czasie kroimy kielbase w kostke i smazymy kiedy fasola bedzie mieka dodajemy kielbase przecier i zaprawiamy maka z woda nastepnie dodajemy bazylie majeranek oregano (tyle ile kto lubi)i posiekane zabki czosnku potem probujemy jesli bedzie malo slona dadajemy magi