Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9148
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9148
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Składniki
fasole namoczyc na noc. nastepnego dnia w dosyc duzym garnku gotowac kosc wedzona az bedzie mieka dodac do wywaru ziele angielskie lisc laurowy pieprz sol pieprz ziolowy ziarenko smaku oczywiscie wedlug uznania doprawiamy. nastepnie wsypujemy fasole . Miedzy czasie kroimy kielbase w kostke i smazymy kiedy fasola bedzie mieka dodajemy kielbase przecier i zaprawiamy maka z woda nastepnie dodajemy bazylie majeranek oregano (tyle ile kto lubi)i posiekane zabki czosnku potem probujemy jesli bedzie malo slona dadajemy magi