Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inny sposób na fasolkę szparagową po grecku.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 785
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8125
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13010
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 354
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 121
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2223
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 785
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8125
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13010
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 354
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 121
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2223
Składniki
Cebulę pokroic w kostkę,zeszklic na oliwie,dodac pokrojone w kostkę ziemniaki i pokrojoną w talarki marchew,chwilę podsmażyc dodac fasolkę i jeszcze chwilę smażyc ciągle mieszając.Podlac wodą,dodac posiekany koperek i przyprawy według własnego smaku.
Gdy warzywa zmiękną dodac przecier i jeszcze chwilę gotowac.Danie powinno miec gęstą konsystencję.