Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inny sposób na fasolkę szparagową po grecku.
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 160
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 210
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 151
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 111
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 1749
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 160
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 210
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 151
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 111
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 1749
Składniki
Cebulę pokroic w kostkę,zeszklic na oliwie,dodac pokrojone w kostkę ziemniaki i pokrojoną w talarki marchew,chwilę podsmażyc dodac fasolkę i jeszcze chwilę smażyc ciągle mieszając.Podlac wodą,dodac posiekany koperek i przyprawy według własnego smaku.
Gdy warzywa zmiękną dodac przecier i jeszcze chwilę gotowac.Danie powinno miec gęstą konsystencję.