Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inny sposób na fasolkę szparagową po grecku.
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2845
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3919
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 637
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3854
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2845
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3919
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 637
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3854
Składniki
Cebulę pokroic w kostkę,zeszklic na oliwie,dodac pokrojone w kostkę ziemniaki i pokrojoną w talarki marchew,chwilę podsmażyc dodac fasolkę i jeszcze chwilę smażyc ciągle mieszając.Podlac wodą,dodac posiekany koperek i przyprawy według własnego smaku.
Gdy warzywa zmiękną dodac przecier i jeszcze chwilę gotowac.Danie powinno miec gęstą konsystencję.