Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inny sposób na fasolkę szparagową po grecku.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Cebulę pokroic w kostkę,zeszklic na oliwie,dodac pokrojone w kostkę ziemniaki i pokrojoną w talarki marchew,chwilę podsmażyc dodac fasolkę i jeszcze chwilę smażyc ciągle mieszając.Podlac wodą,dodac posiekany koperek i przyprawy według własnego smaku.
Gdy warzywa zmiękną dodac przecier i jeszcze chwilę gotowac.Danie powinno miec gęstą konsystencję.