Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dwa filety z kurrczaka,05.kg zielonej fasolki szparagowej,03.kg kurek,parmezan, przyprawa do gyrosa sos czosnkowy
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1105
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1085
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13054
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1105
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1085
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13054
Składniki
na malym ogniu smazymy na oleju dwie piersi kurczaka(mieso nie jest wtedy suche),wczesniej filety pocieram przyprawa do gyrosa,pod koniec smazenia posypuje tartym parmezanem,do tego dodaje ugotowana wczesniej zielona fasolke szparagowa wymieszana ze smazonymi kurkami ,fasolke i grzyby polewam sosem czosnkowym