Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dwa filety z kurrczaka,05.kg zielonej fasolki szparagowej,03.kg kurek,parmezan, przyprawa do gyrosa sos czosnkowy
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2523
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1899
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1652
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1588
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2523
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1899
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1652
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1588
Składniki
na malym ogniu smazymy na oleju dwie piersi kurczaka(mieso nie jest wtedy suche),wczesniej filety pocieram przyprawa do gyrosa,pod koniec smazenia posypuje tartym parmezanem,do tego dodaje ugotowana wczesniej zielona fasolke szparagowa wymieszana ze smazonymi kurkami ,fasolke i grzyby polewam sosem czosnkowym