Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 933
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2147
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4163
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 933
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2147
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4163
Składniki
Kapustę kiszoną gotuję do miękkości z zielem angielskim i liściem laurowym. Marchew obieram i tre na tarce duże oczka.dodaje do kapusty. Kiełbasę kroje na pół. Boczek w paski. Cebulkę w kostkę. Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę. Ja gotuję osobno.
Cebulkę smażę na oliwie. Dodaje kiełbasę i boczek ( ja w frytkownicy beztłuszczowej robiłam) dodać pokrojone drobno pomidory. Kiedy kapusta jest miękka wrzucam ziemniaki i mięsko. Gotuję jeszcze chwilę wszystko razem. Doprawiam. Dodałam koperek dla świeżości :) pycha