Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19255
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13042
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1692
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232129
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19255
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13042
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1692
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232129
Składniki
Kapustę kiszoną gotuję do miękkości z zielem angielskim i liściem laurowym. Marchew obieram i tre na tarce duże oczka.dodaje do kapusty. Kiełbasę kroje na pół. Boczek w paski. Cebulkę w kostkę. Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę. Ja gotuję osobno.
Cebulkę smażę na oliwie. Dodaje kiełbasę i boczek ( ja w frytkownicy beztłuszczowej robiłam) dodać pokrojone drobno pomidory. Kiedy kapusta jest miękka wrzucam ziemniaki i mięsko. Gotuję jeszcze chwilę wszystko razem. Doprawiam. Dodałam koperek dla świeżości :) pycha