Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 124
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 48
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 589
Polecam.
Odsłon: 124
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 48
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 589
Składniki
Kapustę kiszoną gotuję do miękkości z zielem angielskim i liściem laurowym. Marchew obieram i tre na tarce duże oczka.dodaje do kapusty. Kiełbasę kroje na pół. Boczek w paski. Cebulkę w kostkę. Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę. Ja gotuję osobno.
Cebulkę smażę na oliwie. Dodaje kiełbasę i boczek ( ja w frytkownicy beztłuszczowej robiłam) dodać pokrojone drobno pomidory. Kiedy kapusta jest miękka wrzucam ziemniaki i mięsko. Gotuję jeszcze chwilę wszystko razem. Doprawiam. Dodałam koperek dla świeżości :) pycha