Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Kapustę kiszoną gotuję do miękkości z zielem angielskim i liściem laurowym. Marchew obieram i tre na tarce duże oczka.dodaje do kapusty. Kiełbasę kroje na pół. Boczek w paski. Cebulkę w kostkę. Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę. Ja gotuję osobno.
Cebulkę smażę na oliwie. Dodaje kiełbasę i boczek ( ja w frytkownicy beztłuszczowej robiłam) dodać pokrojone drobno pomidory. Kiedy kapusta jest miękka wrzucam ziemniaki i mięsko. Gotuję jeszcze chwilę wszystko razem. Doprawiam. Dodałam koperek dla świeżości :) pycha