Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2381
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4504
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1535
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 454
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2381
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4504
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1535
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 454
Składniki
Obrane ziemniaki kroimy w kostkę,Seler po obraniu scieramy na drobnej tarce,marchewkę na grubszej.W wywarze mięsnym podgotowujemy ziemniaki ,po kilku minutach dodajemy seler i marchewkę.Na końcu dodajemy rozpuszczone wcześniej w części wywaru serki.Na talerzach posypujemy zupę siekaną zieleniną.(Serki mogą być z dodatkiem np pieczarek,szynki)Smacznego.