Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest baaardzooo ziemniaczana i sycąca :)
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7009
Polecam.
Odsłon: 145
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5361
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2558
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7009
Polecam.
Odsłon: 145
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5361
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2558
Składniki
Mięso oddzielić od tłuszczu. Mięso pokroić w większą kostkę i wrzucić wszystko razem do wrzącej wody, zagotować i gotować ok. 1 godz. Po tym czasie dodać pokrojoną w kawałki marchew i w całości pietruszke, seler, por, cebule i czosnek. Jednocześnie dodać wszystkie przyprawy i kostki, zagotować i gotować ok. 20 min. Po tym czasie dodać obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki, zagotować i gotować do uzyskania miękkości przez ziemniaki. Pod koniec gotowania wlać mleko i jeszcze raz zagotować. Przed podaniem można udekorować śmietaną. SMACZNEGO!