Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kolorowa zupa jarzynowa"
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 371
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 250
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 473
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 3274
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 371
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 250
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 473
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 3274
Składniki
Kapustę opłucz i poszatkuj, pora potnij w krążki. Pozostałe warzywa obierz, wyszoruj i pokrój w drobną kostkę razem z boczkiem.
Na dużej teflonowej patelni rozpuść masło. Zeszklij najpierw pora, a później dorzuć boczek i podsmaż go na złoto.
Wrzuć do gotującego się wywaru. Dołóż pozostałe warzywa (bez kapusty) i dosyp przyprawy. Dopiero 10 minut przed końcem gotowania dodaj włoską kapustę.
Na koniec zabiel zupę śmietaną wymieszaną z mąką.
Czas: 40 min. 1 porcja = 190 kcalŹródło: Kurier TV
Przepisy Zupy
Zupy
Kartoflanka
Zupy
Zupa krem z białych szparagów z koperkiem
Zupy
Zupa naleśnikowa
Zupy
Zupa porowa z mięsem mielonym
Kartoflanka
Moja dzisiejsza kartoflanka jest smaczna, prosta w przygotowaniu i trochę inn...
Odsłon: 580
Zupa krem z białych szparagów z koperkiem
Prosta i smaczna zupa krem z białych szparagów z dodatkiem koperku. W maju ko...
Odsłon: 160