Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 1023
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 942
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4256
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 90
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 1023
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 942
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4256
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 90
Składniki
Dynię obrać ze skórki , usunąć nasiona, warzywa obrane i pokrojone w kostkę podsmażyć na maśle , zalać bulionem i gotować ok 20 min na średnim ogniu . Kiedy warzywa będą miękkie dodać przyprawy i zmiksować .
Propozycja podania : z pestkami dyni , groszkiem ptysiowym i śmietaną.