Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewajace moze byc jako przystawka i jako pierwsze danie
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3402
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 603
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3743
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 301
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 540
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3402
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 603
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3743
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 301
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 540
Składniki
Obrane marchewki i ziemniaki kroimy w kostki i talarki by szybciej sie gotowaly,dosdajemy wode lekko ponad stan wody( w zaleznosci jaka chcemy otrzymac konsystencje.lekko solimy
Gdy zabulgota nam w garku dodajemy kostke warzywna a ta jak sie rozpusci dodajemy lyzeczke kopiata curry( w zalznosci jaka mamy proporcje . gotujemy az warzywa beda miekkie.
Gy wszytsko bedzie ugotowane miksujemy blenderem do konsystencji musu.
podajemy z tostami. mozna rowniez spróbować z kasza gryczana