Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewajace moze byc jako przystawka i jako pierwsze danie
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88442
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11734
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1863
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88442
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11734
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1863
Składniki
Obrane marchewki i ziemniaki kroimy w kostki i talarki by szybciej sie gotowaly,dosdajemy wode lekko ponad stan wody( w zaleznosci jaka chcemy otrzymac konsystencje.lekko solimy
Gdy zabulgota nam w garku dodajemy kostke warzywna a ta jak sie rozpusci dodajemy lyzeczke kopiata curry( w zalznosci jaka mamy proporcje . gotujemy az warzywa beda miekkie.
Gy wszytsko bedzie ugotowane miksujemy blenderem do konsystencji musu.
podajemy z tostami. mozna rowniez spróbować z kasza gryczana