Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki przepis na rozgrzewającą zupę krem.
Garnek, blacha, blender, nóż
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22308
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 159
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 348
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 482
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22308
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 159
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 348
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 482
Składniki
Warzywa myję i obieram. Kroję wszystko i przekładam na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Warzywa przed pieczeniem można skropić oliwą z oliwek. Piekę wszystko 30-40 min - do momentu aż marchewka będzie miękka. Przekladam do garnka i dodaję bulion. Wszystko blenduję na gładką masę i doprawiam przyprawami. Do kremu idealnie pasują grzanki czosnkowe. Smacznego