Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste w wykonaniu, zdrowe, niskokaloryczne, wegetariańskie
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 205
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 339
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 205
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 339
Składniki
Warzywa umyć i obrać, zalać 1,5 litra zimnej wody. Zagotować, zmniejszyć gaz, gotować ok 10 min. Cebulę obrać, przekroić na pół i opalić dodać do wywaru. Warzywa gotować do czasu aż zmiękną. Zmiksować, przyprawić, zagotować zabielić śmietaną wymieszaną z mąka i zagotowac jeszcze raz. Przed podaniem posypać natką.