Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka zupa,która wystarczy jako jedno daniowy obiad.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8467
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 539
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8467
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 539
Składniki
Cebulę siekamy i podsmażamy na odrobinie oliwy, poźniej dodajemy ziemniaki pokrojone w kostkę ( ja dodałem 7). Wszystko przyprawiamy solą, pieprzem, bazylią oraz kurkumą. W momencie aż wszystko sie zrumieni dolewamy wywar warzywny i gotujemy aż ziemniaki będą miękkie. Całość blenderuję. Smacznego