Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sycąca i rozgrzewająca zupa połączyłam kaszę, ryż i ziemniaki i zupa wyszła bardzo smaczna.
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 122
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 90
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 122
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 90
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
Składniki
Skrzydełka opłukaj włóż do garnka zalej wodą zagotuj, zbierz szumowiny dodaj startą na tarce o grubych oczkach marchew, pietruszkę i selera. Pora pokrój w paski dodaj do zupy. Gotuj około 15 minut.
Ziemniaki obierz i pokrój w kostkę. Kaszę i ryż opłukaj. Ziemniaki, kaszą, ryż dodaj do zupy razem z przyprawami, dopraw do smaku solą i pieprzem. Gotuj do miękkości ziemniaków, kaszy i ryżu . Skrzydełka wyjmij obierz mięso i wrzuć do zupy. Przed podaniem posyp natką pietruszki.