Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne leczo według przepisu mojej mamy:)
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1404
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 304
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1026
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1404
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 304
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1026
Składniki
Kroimy cebulkę w kostkę i podsmażamy w dużym garnku na margarynie, następnie dodajemy pokrojoną w dużą kostkę kiełbasę. Później kolejno dodajemy pokrojone w dużą kostkę: cukinię, paprykę, oraz pomidory ( wcześniej sparzone i obrane ze skórki). Całość dusimy aż zmieknie. Przyprawiamy vegetą, pieprzem i możemy dodawać łyżeczkę koncentratu pomidorowego. Radzę przed rozpoczęciem gotowania wszystko sobie przygotować i pokroić. W przeciwnym wypadku może się trochę przypalić:/