Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne leczo według przepisu mojej mamy:)
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 62
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 776
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 77
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 62
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 776
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 77
Składniki
Kroimy cebulkę w kostkę i podsmażamy w dużym garnku na margarynie, następnie dodajemy pokrojoną w dużą kostkę kiełbasę. Później kolejno dodajemy pokrojone w dużą kostkę: cukinię, paprykę, oraz pomidory ( wcześniej sparzone i obrane ze skórki). Całość dusimy aż zmieknie. Przyprawiamy vegetą, pieprzem i możemy dodawać łyżeczkę koncentratu pomidorowego. Radzę przed rozpoczęciem gotowania wszystko sobie przygotować i pokroić. W przeciwnym wypadku może się trochę przypalić:/