Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35712
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1210
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1758
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6015
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35712
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1210
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1758
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6015
        
        Składniki
Kiełbasę kroimy w półplasterki.
Pomidory sparzamy, zdejmujemy skórkę i kroimy w drobne kawałki.
Cebulę i paprykę kroimy w kostkę, a czosnek siekamy i ucieramy z odrobiną soli.
Na rozgrzanym oleju przesmażamy kiełbasę, gdy się wytopi tłuszcz, dodajemy cebulę i czosnek.
Czekamy, aż się lekko zrumienią, dodajemy pozostałe warzywa i dusimy razem około 30 minut.
Doprawiamy przyprawami.
Smacznego:)