Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14758
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 796
„Królowa prywatek” to świetna deserowa propozycja nie tylko na specjalną okaz...
Odsłon: 1864
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14758
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 796
„Królowa prywatek” to świetna deserowa propozycja nie tylko na specjalną okaz...
Odsłon: 1864
Składniki
Cebulę kroję w półplasterki i podsmażam na złoty kolor
Paprykę kroję w okrągłe plastry.Do garnka z grubym dnem wlewam 2-3 łyżki oliwy i duszę paprykę,aż będzie miękka(pod przykryciem)
Dodaję cebulę,przyprawy,pomidory pokrojone w kostkę i duszę jeszcze ok.10-15 min.
Kiełbasę kroję w plasterki,podsmażam i wrzucam do papryki.Duszę jeszcze ok. 10 min. i wlewam przecier.
Podaję z ryżem.