Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
LATWA I SZYBKA W PRZYGOTOWANIU
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8439
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8439
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Składniki
GOTUJEMY ROSOL WEDLUG UZNANIA.PO JEGO UGOTOWANIU DODAJEMY SIEKANA SZALOTKE ORAZ RESZTE SKALDNIKOW WRAZ Z CIECIORKA OPROCZ SOKU Z CYTRYNY.
GOTUJEMY OKOLO 30 MINUT ,LEKKO STUDZIMY ZUPE I MIKSUJEMY BLENDEREM PRZED PODANIE DODAJEMY SOK Z CYTRYNY BADZ Z LIMONKI (JAK KTO WOLI) DEKORUJEMY WEDLUG UZNANIA.