Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
LATWA I SZYBKA W PRZYGOTOWANIU
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8453
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1229
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10152
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4624
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 675
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8453
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1229
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10152
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4624
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 675
Składniki
GOTUJEMY ROSOL WEDLUG UZNANIA.PO JEGO UGOTOWANIU DODAJEMY SIEKANA SZALOTKE ORAZ RESZTE SKALDNIKOW WRAZ Z CIECIORKA OPROCZ SOKU Z CYTRYNY.
GOTUJEMY OKOLO 30 MINUT ,LEKKO STUDZIMY ZUPE I MIKSUJEMY BLENDEREM PRZED PODANIE DODAJEMY SOK Z CYTRYNY BADZ Z LIMONKI (JAK KTO WOLI) DEKORUJEMY WEDLUG UZNANIA.