Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
LATWA I SZYBKA W PRZYGOTOWANIU
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7601
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2683
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7601
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2683
Składniki
GOTUJEMY ROSOL WEDLUG UZNANIA.PO JEGO UGOTOWANIU DODAJEMY SIEKANA SZALOTKE ORAZ RESZTE SKALDNIKOW WRAZ Z CIECIORKA OPROCZ SOKU Z CYTRYNY.
GOTUJEMY OKOLO 30 MINUT ,LEKKO STUDZIMY ZUPE I MIKSUJEMY BLENDEREM PRZED PODANIE DODAJEMY SOK Z CYTRYNY BADZ Z LIMONKI (JAK KTO WOLI) DEKORUJEMY WEDLUG UZNANIA.